Binlerce Kişi Kent Meydanındaki İftar Yemeğinde Buluştu

Karaman Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca şehri karış karış gezerek farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası son olarak Aktekke Kent Meydanı’na kuruldu. Meydandaki iftar yemeğine 10 binin üzerinde vatandaş katıldı.

Binlerce Kişi Kent Meydanındaki İftar Yemeğinde Buluştu
Karaman Belediyesi tarafından bu yıl 13 ayrı noktada kurulan iftar sofralarının son durağı Aktekke Kent Meydanı oldu. İftar yemeğine; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Vali Süleyman Tapsız, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Daire Müdürleri, Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, iftar saatinden önce programın gerçekleştiği alana gelerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da yaptığı selamlama konuşmasında; vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyerek, güçlü bir Türkiye için önümüzdeki dönemde de ülkemizin büyüme performansını, üretimini, ihracatını, istihdamını ve yatırımlarını artırmaya devam edeceğini vurguladı.
Akşam ezanının okunması ile birlikte iftara katılan binlerce kişi toplu bir şekilde iftarlarını açtılar.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284