Çorum Ticaret Borsasından Karaman Ticaret Borsasına Ziyaret

Çorum Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkulat beraberinde Başkan Yardımcıları Ali Alıcı, Mustafa Şahan ve Meclis Üyeleri ile birlikte Karaman Ticaret Borsasına ziyarette bulundular. Ziyarette Karaman Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş da bulundu.

Çorum Ticaret Borsasından Karaman Ticaret Borsasına Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası heyetini, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özkor ile Genel Sekreter H.Fatih Fındık ağırladı.

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, borsa faaliyetleri ve kotasyon ürünleri hakkında Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkulat’ a bilgi verdi.

Çorum Ticaret Borsası’nın ziyareti ile iki borsa yöneticileri bir araya gelerek tarım, hayvancılık ve güncel konular üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

Karaman Ticaret Borsası bünyesinde hizmete giren, Karaman Ticaret Borsası Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş’yi de gezen Çorum Ticaret Borsası heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkula, son teknoloji ilaçlama, temizleme, havalandırma ve eleme sistemlerinin kullanıldığı son teknoloji donanıma sahip mükemmel bir tesis olduğunu dile getirdi.

Başkan Naki Özkulat; Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcısı Ali Özkor, Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık’a misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. ’dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkulat, Başkan Yardımcıları Ali Alıcı, Mustafa Şahan ve Meclis üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret, Çorum Ticaret Borsası heyetinin, Karaman Elmasının muhafaza edildiği soğuk havaları gezmesi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284