Demokrasi Parki Bastan Sona Degisiyor

Karaman Belediyesi, parklarda; bakim, onarim ve yenileme çalismalarina devam ediyor. Mevcut parklari tek tek elden geçiren belediye ekipleri Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki Demokrasi Parki’ni da bastan asagi yeniliyor.

Demokrasi Parki Bastan Sona Degisiyor

Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlügü ekipleri revize edilmesi gereken tüm parklari elden geçiriyor. Demokrasi Parki’nda yapilan çalismalarda; eski kilitli taslar sökülerek yeni parke taslarla kaplaniyor. Yeni aydinlatma sistemi kurulacak parkin oturma alanlari genisletilerek vatandaslarimizin gölgeden daha çok faydalanmasi saglanacak. Kent mobilyalari, piknik masalari ve basketbol sahasi yenilenecek olan parka ayrica mini futbol sahasi ve fitnes gurubu yapilacak.
Halkimiza Daha Kaliteli Hizmet Vermek Için Çalisiyoruz
“Sehir büyürken en fazla ihtiyaç duyulan yerler yesil alanlar” diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Parklarin hepsi temiz ve amacina hizmet eden yerler olmali. Bu nedenle yeni yesil alanlar olusturmanin yani sira, kullanimda olan parklari da halkimiza daha iyi, daha kaliteli ve daha nitelikli hizmet vermek için yenilememiz gerekiyor. Ekiplerimiz bir planlama çerçevesinde sirayla parklarimizi revize ediyor. Su anda Demokrasi Parki’nda devam eden çalismalarin tamamlanmasinin ardindan ekiplerimiz 75. Yil Parki’na geçecek. Bütün çabamiz, vatandaslarimizin hak ettikleri modern sosyal alanlari Karaman’a kazandirmaktir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284