EMİTT Fuarı’nda İlimizi Grand Karaman Otel Temsil Etti

31 Ocak -3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ) Fuarı’nda ilimizi Grand Karaman Otel temsil etti. 

EMİTT Fuarı’nda İlimizi Grand Karaman Otel Temsil Etti

Grand Otel Karaman Genel Müdürü İbrahim Kaynak fuara ilişkin yaptığı açıklamada “EMİTT Fuarı’nda tesisimizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek katkıda bulunmaya çalıştık. Biz görevimizi yaparak şehrimizin 5 yıldızlı ve en donanımlı ilk tesisini hazırlıyoruz. Kültür turizmi yanında önemli bir atılım olarak özel olarak hazırlamış olduğumuz toplantı ve fuar merkezlerimizin tanıtımını en iyi şekilde yaptık. Yapmış olduğumuz görüşmelerde bakir bir bölge ve şehir olan ilimize fuar turizmine gösterilen ilgi ve alaka bizi daha çok umutlandırdı. İlerleyen günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız ziyaretlerde ilimiz bürokratlarının vereceği destekle daha hızlı ilerleyebileceğimize inanıyoruz ve ilimizi bölgenin en iyi kongre şehri yapacağımız inancını taşıyoruz” dedi.
Grand Otel Karaman adına EMİTT Fuarı’nda ilimizi otel Genel Müdürü İbrahim Kaynak ile Satış- Pazarlama Müdürü Süleyman Ülker temsil ettiler. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284