Engelliler Kugulu Parkta Bulusuyor

Karaman Kent Konseyi ve Karaman Belediyesi isbirligi ile Kugulu Park’ta engelli vatandaslarin bir araya gelebilecegi güzel bir mekân olusturuldu.

Engelliler Kugulu Parkta Bulusuyor

Karaman Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, “ Kent Konseyi Engelli Meclisimizle birlikte engelli vatandaslarimizin bir araya gelebilecegi, çay içebilecekleri, sohbet edebilecekleri, kitap okuyabilecekleri bir sosyal yasam alanina ihtiyaç oldugunu tespit ettik. Konu ile ilgili, Belediye Baskanimiz Sayin Ertugrul Çaliskan ile görüsmemiz neticesinde, Kugulu Parkta bos bir vaziyette bulunan bu mekâni kendisi bize önerdi. Sehrin merkezindeki bu mekâni belediyemizin büyük destegi ile engellilerimizin bir araya gelebilecegi hos bir mekân haline getirdik. Belediye Baskanimiza desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum” dedi.
Konu ile ilgili konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ise “ Karaman Kent Konseyimiz son derece anlamli ve önemli çalismalar gerçeklestiriyor. Belediye olarak Engelli vatandaslarin hassasiyetlerini iyi bilen ve onlarin ihtiyaçlari dogrultusunda çalismalarina yön vererek Türkiye’de belediyelerden birisiyiz. Kugulu Parkta bulunan kafeteryayi engelli kardeslerimizin kullanmasi için tahsis ettik. Çay servisinin yani sira, kitaplar koyduk. Bu hizmete basladigimiz ilk günden itibaren engelli vatandaslarimiz buraya gelmeye basladilar. Bu manzara bizleri çok mutlu ediyor. Engelli vatandaslarimiza yönelik çalismalarimiz artarak devam edecek” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284