Erat Görev Süresini Tamamladi

Ilimize bagli Ayranci ilçesinde 14 Mart 2012’de Kaymakam olarak göreve baslayan Erkan Isa Erat, 2.5 yillik görev süresini tamamladi.

Erat Görev Süresini Tamamladi

Erat’in yerine ise 99. dönem kaymakam adaylarinin kura çekimi sonunda Ulus Kaymakam vekili Fatih Kasikçi’nin Ayranci Kaymakamligina getirilecegi ögrenildi.
Görev süresini tamamlayan Kaymakam Erat, Ambar, Saray, Kale, Karaagaç, Kavuklar, Hüyükburun, Agizbogaz, Bögecik, Dokuzyol, Büyük Koras, Küçük Koras, Pinarkaya, Kayaönü ve Kavaközü köylerini ziyaret ederek halkla sohbet edip helallik istedi.
Ayranci’da en uzun süre hizmet eden Mülki Amir olan Kaymakam Erkan Isa Erat veda ziyaretlerinde, göreve geldigi günden bu tarafa ilçeyi bir adim daha ileri tasiyacak olgu olan egitim üzerinde yogunlastigini bunu yaparken de bizi biz yapan degerlerimizi unutmadigini, sosyal sorumluluk projeleriyle genç kusaklarla yaslilarimizi bulusturdugunu, artik ilçede görevinin son günlerini icra ettigini ancak her sonun yeni bir baslangiç oldugunu, yeni görev yerinde milletimize ve ülkemize hizmete devam edecegini ifade etti.
Erat, veda ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edecek.
Ayranci’nin yeni kaymakami Fatih Kasikçi ise 1986 Konya dogumlu. Kasikçi, 2010 yilinda Kaymakamlik sinavini birincilikle kazanirken, Valilik stajini Yozgat valiliginde, refiklik stajini Konya Meram ilçesinde, teftis stajini Mugla Dalaman ve Ortaca ilçelerinde tamamladi. Aksaray Sanyahsi kaymakam vekilligi yapti. Aksaray Güzelyurt kaymakam vekilligi, Bartin Ulus kaymakam vekilligi görevlerinde bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284