Eregli Kavsaginin Ihalesi 18 Ocak’ta Yapilacak

Karaman girisine yapilan köprülü kavsak yolunun bitirilmesi ile birlikte uzun zamandir beklenen Eregli yol kavsaginin da yapimina baslanacagi bildirildi.

Eregli Kavsaginin Ihalesi 18 Ocak’ta Yapilacak
 Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, konuyla ilgili olarak,   Karaman ilimizin gerçek bir sehir görünümüne kavusmasinin alt yapi faaliyetlerinin tamamlanmasi ile mümkün olacagini söyledi.
Geçtigimiz yil Karaman girisine yapilan köprülü yol kavsaginin ardindan Eregli Yol Kavsaginin da yapimina baslanacagini belirtti. Elvan, 18 Ocak 2012 tarihinde ihalesi yapilacak olan Kavsagin daha modern ve dayanikli olmasi için Drenaj sistemi ile yapilmasi konusunda Ulastirma Bakani ile görüstügünü, daha pahali olmasina ragmen Bakan Yildirim’in bu konuda olumlu görüs bildirdigini dile getirdi. Elvan, Köprülü kavsagin en geç yaz basinda bitirilecegini ve Organize Sanayi Bölgesine dogru 10 kilometrelik duble yolunda sicak asfalt olacagi müjdesini vererek, sehrimizin ihtiyaci olan alt yapi faaliyetlerinin bundan sonra da hiz kesmeden devam edecegini ve tüm bu çalismalarda emegi geçen herkese tesekkür ettigini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284