Evde Sağlık Ekibinden Sürpriz 

Karaman Devlet Hastanesi Evde Sağlık Ekibi, 100 yaşına giren 1919 doğumlu kalça kırığı nedeniyle evde sağlık hizmetlerine kayıtlı Fatma teyze için sürpriz doğum günü düzenledi.

Evde Sağlık Ekibinden Sürpriz 

Hâlihazırda 1100 kayıtlı hastasına evde sağlık hizmeti veren 13 kişiden oluşan ekip, günlük ortalama 20 hastasını evinde ziyaret ederek tedavilerini sağlıyor. Evde sağlık hizmetleriyle hastaların bakımını yapan uzman ekip, hastalara yönelik moral verici etkinliklerle de hayat konforunu arttırmayı hedefliyor.
Evde sağlık hizmeti sorumlu hekimi Dr. Abdullah Çelik ve sağlık çalışanları, yaptırdıkları pastanın mumlarını Fatma teyzeye ile birlikte üfleyerek kendisine çiçek takdim ettiler.
Yaşlı, engelli ve ihtiyacı olan herkese ulaşmaya çalıştıklarını belirten Dr.Çelik, "Bugün Fatma Teyzemizin doğum gününü, ekip arkadaşlarımızla birlikte kutlamak istedik. Evde Sağlık ekibi olarak hastalarımızın sadece tedavi hizmetlerinde değil moral verici etkinliklerde de yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri sevindiriyor ." dedi.
Annesinin Kalça kırığı nedeniyle evde sağlık hizmeti aldığını belirten oğlu M.Konyalıoğlu "Annemin her türlü sağlık ihtiyacı karşılanıyor. Yapılan sürprizden mutluluk duyduk. Allah hem devletimizden hem de sağlık çalışanlarımızdan razı olsun." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284