Genç Atletimizden Bir Basari Daha

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Gençlik Spor Kulübü sporcusu Recep Akdag`dan bir basari daha.

Genç Atletimizden Bir Basari Daha

Atletizm Federasyonu faaliyet programinda yer alan “ Okullar arasi Yildiz ve Gençler Kiz-Erkek Kros Türkiye Grup Birinciligi” Adana’da gerçeklestirildi. Toplam kiz ve erkek 464 sporcunun katildigi müsabakalarda ögrencilerin birbirlerine üstünlük kurmak için gösterdikleri mücadele dikkati çekti.
Ilimiz Gençlik Spor Kulübü sporcularindan ve Bifa Ortaokulu ögrencisi Recep Akdag yildiz erkekler kategorisinde üçüncü olarak finale kalmaya hak kazandi. Akdag, hedefinin Türkiye finallerinde ilk üç’e girerek en iyi sekilde temsil etmek oldugunu belirtti.
Atletizm Milli Takim antrenörü ve Atletizm Il temsilcisi Murat Yurdadön yaptigi açiklamasinda, Yarisma Merkez Park içinde hazirlanan parkurda yapilan grup müsabakalarin Adana’nin yani sira Aydin, Bursa, Diyarbakir, Samsun ve Trabzon’da gerçeklestirildigini, buralarda dereceye her kategoriden ilk 3 dereceye giren okullarin ve Ferdi siralamada ilk üç’e giren sporcularin Türkiye Birinciligi ’ne gitmeye hak kazandigini söyledi.
Yurdadön, yarismalar sonunda dereceye giren okullarin 1 Mart Cumartesi günü Mersin’in Silifke Ilçesi’nde gerçeklestirilecek Türkiye finallerine gitmeye hak kazandiklari da sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284