Gençlik Merkezi, Minik Kalplerin Mutlulugu Oldu

Yalova’da kurulan Yalin Ayak Dernegi’nin göndermis oldugu ayakkabilar, Karaman Gençlik Merkezi tarafindan Gülkaya Ilkögretim Okulu ögrencilerine ulastirildi.

Gençlik Merkezi, Minik Kalplerin Mutlulugu Oldu

"Her Insan Yeni Bir Ayakkabiyi Hak Ediyor" sloganiyla yola çikan Yalin Ayak Dernegi’nin göndermis oldugu 62 çift kislik bot, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafindan gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte Karaman Merkez Gülkaya köyünde egitim gören ihtiyaç sahibi ögrencilere ulastirildi. Gerçeklesen ziyarette minik yüreklerin mutluluguna ortak olan gençlik merkezi personeli, ögrencilere kislik botlarini vererek uzun uzun sohbet etti.
Yapilan yardimlardan dolayi mutlulugunu dile getiren Gülkaya Ilkögretim Müdürü Ugur Zerman,” Öncelikle okulumuz ögrencilerine yapilan bu anlamli yardimlardan dolayi Yalin Ayak Dernegine ve tüm gençlik merkezi personeline tesekkür ediyorum. Gençlik Merkezimizin ve gönüllü gençlerimizin yardimlari ögrencilerimize ulastirmasi bizleri mutlu etmistir” diye konustu.
Yapilan yardimla minik kalplerin mutluluguna ortak olduklarini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen ise;” Merkez Gülkaya köyümüzdeki ögrencilerimize Yalin Ayak Derneginin göndermis oldugu kislik botlari hediye ettik. Minik ögrencilerimizle birlikte vakit geçirdik ve hos sohbetlerde bulunduk. Gençlik Merkezi olarak ileriki dönemlerde ihtiyaç sahibi ögrencilerimize yönelik projelerimiz devam edecektir” seklinde konustu.
Güçlü Türkiye Için, gelecegimizin teminati çocuklarimizin her zaman yaninda olduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik da,” Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak Gençlik Merkezimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklarimizin yüklerini biraz olsun hafifletmek için sosyal sorumluluk projelerimize devam ediyoruz. Gülkaya köyümüzde egitim alan ögrencilerimizin soguk kis günlerinde ayaklarinin üsememesi için Yalin Ayak Derneginin böyle bir yardimi gerçeklesmesini de ayrica kutluyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284