Gurbetten Sılaya Ziyarette KGRT’yi Unutmadılar

Hollanda’da yaşayan Karamanlı hemşerilerimizi buluşturmaya ve birbirleriyle daha çok kaynaşmaya vesile olan Hollanda Karamanlılar Federasyonu Başkanı Adem Güneş ve yönetim kurulu üyeleri KGRT’yi ziyaret etti.

Gurbetten Sılaya Ziyarette KGRT’yi Unutmadılar

23 Ekim 2020 Cuma günü saat 15.30 sıralarında gerçekleştirilen ziyarette KGRT Karaman Gazete Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu üyesi Medeni Yavuzaslan tarafından karşılanan HOKAF Yönetim Kurulu Başkanı Güneş pandemi nedeniyle kısa süreli de olsa Karaman’da olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Güneş eski HOKAF Başkanı Mustafa Duyar’dan aldıkları bu görevi layıkıyla 2 yıldır yapmaya çalıştıklarını belirtti. 
“Gözümüz, Kulağımız Olan Sizler Sayesinde Karaman’dan Haberdarız”
Tüm dünya üzerinde etkisini hissettiren korona virüs nedeniyle bu sene çoğu gurbetçi hemşerimizin Karaman’a gelemediklerini söyleyen Başkan Güneş sohbet esnasında şu ifadelere yer verdi; “Pandemi sürecinde Türkiye’ye gelemedik ama bir fırsat yaratıp çok sevdiğimiz memleketimize geldik. Kısa süreli bir ziyaret olsa da fırsat buldukça eş ve dostlarımızı, sizleri ziyaret ettik. Karaman’dan Hollanda’ya açılan kapı olan siz KGRT aracılığıyla bizler memleketimizdeki gelişmelerden haberdar olurken, bizlerin yürütmüş oldukları çalışmalarında sizler tarafından yayınlamasıyla Karamanlı hemşerilerimiz HOKAF çalışmaları hakkında bilgi sahibi oluyor. Bütün hemşerilerimizi HOKAF adına sevgiyle selamlıyor, koronasız nice güzel sağlıklı günlerde beraber olabilmeyi temenni ediyoruz” 
HOKAF Yönetim Kurulu Başkanı Adem Güneş tarafından gerçekleştirilen ziyarette başkana Yönetim Kurulu üyesi Cemal Şimşek ve Karaman İl Temsilcisi Kemal Arabacı eşlik etti.  
Haber: Senem YAVUZASLAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284