Iki Metrelik Yol Kavgasinda Baba Ile Oglu Öldürüldü

Karaman’da baba ile oglu, evlerinin önünden geçen iki metrelik yol meselesi yüzünden tartistigi iki kardes tarafindan av tüfegi ve tabancayla vurularak öldürüldü.

Iki Metrelik Yol Kavgasinda Baba Ile Oglu Öldürüldü

Olay, saat 14.30'da merkeze bagli Boyali köyünde meydana geldi. Iddiaya göre, Baba Ali Sezer (60) ile oglu Hasan Sezer (25) dün aksam saatlerinde evlerinin önündeki iki metrelik yoldan geçmek isteyen kardesler Selçuk U. (39) ile kardesi Ramazan U.'yu (25) ile tartismaya basladi. Yolun darligi nedeniyle tartisan baba ile oglu, tepki gösterdigi kardeslere bir daha bu yolu kullanmamalarini istedi. Sözlü tartismanin ardindan evlerine dönen iki kardes, bugün saat 14.30 siralarinda bu kez yanlarina av tüfegi ve tabanca alarak ayni sokaktan geçmek istedi. Sokaktan geçmek isterken baba ve ogluyla tekrar karsilayan iki kardes kendilerine "bu yoldan geçemezsin" diyen baba ile ogluna "geçeriz" diye cevap verince kavga çikti. Çikan kavgada iki kardes yanlarinda getirdikleri av tüfegi ve tabancayla baba ile ogluna ates etti. Vücutlarinin çesitli yerlerine isabet eden saçma ve kursunlarin hedefi olan baba ile oglu, olay yerinde hayatini kaybetti. Olayda ölenlerin yakini olan 15 yasindaki bir kiz çocugu da isabet eden saçma nedeniyle soka girdigi ve hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindigi ögrenildi. Olaydan sonra kaçan kardeslerden Ramazan U. evinde, kardesi Selçuk U. ise köyü terk etmek isterken yakalanarak gözaltina alindi.
Olay yerinde hayatini kaybeden baba ile oglunun cenazesi savcinin yaptigi incelemelerin ardindan otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Savcinin inceleme yaptigi sirada ölen baba ile oglunun yakinlari sinir krizleri geçirdi.
Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü bildirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284