İŞKUR’a Sürekli İşçi Alım İçin 3839 Kişi Başvurdu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) sürekli işçi alımı için toplam 3839 kişi başvuru yaptı.

İŞKUR’a Sürekli İşçi Alım İçin 3839 Kişi Başvurdu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinden yapılan açıklamada, “İŞKUR'a yapılan müracaatlar sonucunda temizlik görevlisi ilanına 3048, güvenlik görevlisi ilanına 791 kişi başvurmuştur. İŞKUR tarafından bildirilen listeden noter huzurunda 20 adet temizlik görevlisi ve 15 adet güvenlik görevlisi alımı için sözlü sınava katılacak adayların belirlenmesi gerekmektedir. İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört katı olarak kura çekimi sonucu belirlenir. Kura ile ayrıca, aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulur. Öncelik hakkına sahip olarak başvuran adaylar listelere dâhil edilir. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi 06 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 09:30'da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.

Adaylar istemeleri halinde kura çekimini bizzat izleyebilecektir. Salona başvuran aday dışında kimse alınmayacaktır. Adayların yanlarında T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) ile salona alınırken kontrol edilmek üzere İŞKUR başvuru belgesi (https://esube.iskur.gov.tr/)  getirmeleri gerekmektedir.

Noter huzurunda çekilen kura ile sözlü sınava katılmaya hak kazananların isimleri Üniversitemiz web sayfasında ( https://www.kmu.edu.tr/ ) sözlü sınav tarih ve saatleri ile birlikte açıklanacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.”
 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284