Karaman Anadolu Imam- Hatip Lisesinden Hosgörü Gecesi

Anadolu Imam-Hatip Lisesi tarafindan Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilen Hosgörü gecesinde naatlara, okul korosunun seslendirdigi ilahilere, kliplere, Arapça, Ingilizce, Türkçe oyunlara, farkli sahne gösterilerine yer verildi. KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, MEM Egitim Denetmenleri Baskani Ahmet Saim Durgun, Il Müftüsü Nuri Degirmenci, Gençlik ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ve ögretmenler ile Karaman halkinin katildigi gece renkli görüntülere sahne oldu.

 Karaman Anadolu Imam- Hatip Lisesinden Hosgörü Gecesi

“Okul Biterken’’  adli piyes seyircilerin keyifli dakikalar geçirmesini saglarken IHL ögrencisi Furkan Üstük’ ün sahne performansi salondakilerin alkis ve kahkahalariyla sik sik kesildi. Grup Nida’nin seslendirdigi  ‘’Sen Imam Hatip Gencisin ‘’ sarkisiyla salon adeta costu.  Arapça ve Ingilizce tiyatrolarda ise ögrenciler yeteneklerini konusturdular.

Okul Müdürü Mehmet Yalvaç Imam-Hatip Lisesi olarak en büyük amaçlarinin ülkemiz ve milletimize her alanda en kaliteli hizmeti sunabilecek donanimda mezunlar yetistirmek oldugunu, bütün çabalarinin bunu gerçeklestirmeye yönelik oldugunu ifade etti.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy da gecenin adi ile uyumlu etkinliklerle dolu oldugunu, hosgörünün en iyi sekilde programa yansidigini ifade etti. Programin kendilerini hem düsündürdügünü hem de güldürdügünü ifade eden Aksoy,  bu coskulu ve anlamli organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür etti.
Gece toplu fotograf çekimleriyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284