Karaman Belediyesi Baskentin Gözdesi

Karaman Tanitim Günleri için Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bir tanitim standi açan Karaman Belediyesi Ankaralilar tarafindan büyük ilgi görüyor.

Karaman Belediyesi Baskentin Gözdesi

Baskentteki Karaman Tanitim Günleri 2. gününde dolu dolu geçiyor. Karaman’in tanitimi adina önemli bir organizasyon olan Karaman Tanitim Günleri’nde Karaman Belediyesi’nin kurmus oldugu standa Ankaralilardan büyük ilgi var.
Belediyenin standinda; Unutulmaya Yüz Tutmus Meslek Gruplarini anlatan maketler, Karamanoglu devrinin mimari özelliklerini anlatan “Karamaogullari’nin Tarihi Yapilarindan Tezyini Yorumlar” isimli resim sergisi, Karaman Belediyesi Kültür Yayinlari, Karaman resimlerinden olusan “Karaman Panorama” fotograf sergisi, Kitap Katalog ve Brosürler sergileniyor. Ayrica belediyenin standinda Karamanli sanatçilardan olusan “Yarenler Ekibi” söylemis olduklari Karaman Türküleri ile tanitim günlerine damgasini vurdu.
Karaman’in standinda görevli olan Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü personelleri, standi ziyaret eden misafirlere Karaman ile ilgili detayli bilgiler de veriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284