Karaman Emniyeti, Asayis Ve Trafik Uygulamasinin Bilançosunu Açikladi

Karaman Il Emniyet Müdürlügü, sehir genelinde yaptigi 10 günlük asayis ve trafik uygulamalarinin bilançosunu yaptigi yazili açiklama ile duyurdu.

Karaman Emniyeti, Asayis Ve Trafik Uygulamasinin Bilançosunu Açikladi

Yapilan uygulamalar hakkinda yapilan yazili açiklamada, "Karaman’da meydana gelen konut dokunulmazliginin ihlali, baskasina ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanilmasi ve mala zarar verme olayi ile ilgili olarak A.A, E.U, A.G, A.A, S.U, Ç.K, isimli kisiler yakalanmis, yakalanan bu sahislardan 6’si çikarildiklari mahkemece tutuklanmistir. Polis ve jandarma bölgesinde meydana gelen is yerinden kasa hirsizligi ile ilgili olarak ise B.K. ve A.B. isimli kisiler yakalanmis, sahislarin aracinda yapilan aramada suçta kullandiklari malzemeler bulunmus ve bu sahislar çikarildiklari mahkemece tutuklanmislardir. Adam öldürmeye tesebbüs konusu ile ilgili olarak ise yakalanan süphelilerden I.Y ve M.Y isimli kisiler yakalandiktan sonra serbest birakilirken,Y. B isimli kisi tutuklanmistir. Karaman’da meydana gelen çocugun cinsel istismari konusu ile ilgili olarak da yapilan arastirma neticesi yakalanan T.B isimli kisi savcilik sorgusuna müteakip sevk edildigi mahkemece tutuklanmistir. Karaman’da yine açiktan bakir kablo çalan M.D isimli kisi yakalanmis ve mahkemece tutuklanmistir. Çesitli suçlardan dolayi aranan 19 sahis yakalanmis, bu sahislardan 5’i tutuklanmistir. Trafik suçlarinda ise maddi hasarli kazaya karisan alkollü 6 sürücü olmak üzere toplam 15 sürücüye trafik güvenligini tehlikeye sokma suçundan adli islem yapilmistir. Son olarak yapilan uygulamalar sirasinda 16 gram esrar ile 28 gram gelen 1 kök Hint keneviriyle ilgili olarak da M.Y, S.E, R.K, N.Y, S.G, M.D isimli kisiler yakalanarak hakkinda adli islem yapilmistir" denildi.
Emniyet Müdürlügü yürütülmekte olan uygulamalarla ilgili olarak bundan sonrada kamuoyunu bilgilendirmeye devam edilecegini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284