Karaman Evi Hizmete Giriyor

Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan Ankara Mithatpasa Caddesinde satin alinan ve basta asagi yenilen Karaman Evi’nin açilisi 10 Aralik Cumartesi günü saat 19.00’da genis bir katilimla gerçeklestirilecek.

Karaman Evi Hizmete Giriyor
Ankara Karamanlilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Veli Bozkir yaptigi açiklamada, “Birligimizin, beraberligimizin ve Karaman sevdamizin yeserdigi yer olan Karaman Evimizin açilisinda coskuyu paylasmanin heyecanini sabirsizlikla bekliyoruz.
Bu anlamli günde her seyin güzel olmasi ve katilimcilarin bir arada mutlu olmalari ve keyifle ayrilmalari için çalisiyoruz. Diger organizasyonlardan farkli bir heyecan içerisinde çalismalarimiz sürüyor. Açilisa katilacak olan Milli Egitim Bakanimiz, Milletvekillerimiz, Karaman Valimiz, Belediye Baskanlarimiz, Isadamlarimiz, Ankara'daki bürokratlarimiz, Karaman’dan Sivil toplum kuruluslarinin Baskanlari, Ögrencilerimiz, hülasa Karaman ailesi olarak bir çati altinda coskuyu, gururu paylasacak olmanin heyecani içerisindeyiz. Karaman Evimizin alinmasi için maddi katkida bulunan hemserilerimize plaket verilecek gecede, konuklarimiza yöresel lezzetimizin ikrami yaninda asure ve Karaman Elmasi ikram edilecektir. Ayrica klarnet ve davul esliginde yöresel müzigimiz çalinacak, halk oyunlari sergilenecek ve mini bir fasil sunulacaktir. 10 Aralik 2011 Cumartesi günü yapilacak açilisin saatini küçük bir degisiklikle 19.00 olarak belirledik. Yapilan degisiklik için özür diliyoruz Bu mutlu ve anlamli günde katiliminiz bizleri onurlandiracaktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284