Karaman Polisinden Çekici Ve Kamyon Soförlerine Sicak Çorba Ikrami

Iç Anadolu Bölgesini güneye baglayan Sertavul geçidinin yogun kar yagisi ve buzlanmasi nedeniyle Karaman’in çikisinda kalan çekici ve kamyon soförlerine, Karaman Il Emniyet Müdürlügü tarafindan çorba ikram edildi.

Karaman Polisinden Çekici Ve Kamyon Soförlerine Sicak Çorba Ikrami

Karaman’in çikisindaki bir petrol istasyonu önünde trafik ekipleri tarafindan durdurulan çekici ve kamyon soförleri petrol istasyonuna park ettikleri araçlarindan inerek, Karaman Emniyet Müdürlügü tarafindan ikram edilen çorbalari içerek, trafik ekipleriyle muhabbet etti. Yapilan uygulama hakkindaki düsüncelerini aktaran kamyon soförlerinden Ibrahim Koca, “Birileri polisimize, askerimize kursun sikiyor. Kursun sikilan polislerimize bir bakin; bize çorba dagitiyorlar. Polislerimizin ne mecburiyeti var da, simdi bu sogukta bize bu iyiligi yapiyorlar. Allah onlardan bin kere razi olsun, Allah devletimize milletimize zeval vermesin” dedi.
Diger kamyoncular da uygulamadan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, polislere tesekkür etti.
Trafik polisleri, Sertavul geçidindeki yogun kar yagisi ve buzlanma sebebiyle yollarina devam edemeyen sürücüleri sabaha kadar istirahat etmeleri için minibüsle ögretmenevine götürdü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284