Karaman Ve Bölgesi İçin Kuvvetli Rüzgar Ve Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya 8. Bölge Müdürlüğü, Karaman, Konya, Aksaray ve Niğde illeri için kuvvetli rüzgar ve buna bağlı olarak hava sıcaklıklarında 10-15 derece azalma olacağı uyarısında bulundu.

Karaman Ve Bölgesi İçin Kuvvetli Rüzgar Ve Yağış Uyarısı
Açıklamada, “20 Nisan Çarşamba günü öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar olan periyotta rüzgarın bölge genelinde, güney ve batı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-75 km/saat) şeklinde, eseceği tahmin edileceğini açıkladı.
21 Nisan Perşembe günü öğle saatlerinden gece saatlerine kadar olan periyotta, rüzgârın bölgemiz genelinde, kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiği belirtilirken, mevsim normallerinin yaklaşık 10-12 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı hava ile birlikte, Perşembe ve Cuma günü bölgemiz genelinde hissedilir derecede (10 ila 15 derece arasında) azalacağı, ancak hafta sonundan itibaren tekrar yükseleceği tahmin ediliyor denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284