Karaman’da İlk Defa Lego Mındstorms Educatıon Ev3 Öğretmen Eğitimi Gerçekleşti

Karaman Önder ‘in Gençlik Projeleri Destek Programı 2016-2 kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ”Genç Bilginler Bilimin Peşindeler” projesi kapsamında Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Lego MındstormsEducatıon Ev3 Öğretmen Eğitimi verildi.

Karaman’da İlk Defa Lego Mındstorms Educatıon Ev3 Öğretmen Eğitimi Gerçekleşti

TEKNOKTA Yenilikçi Öğrenim Çözümleri tarafından Lego EV3 setleri ile birlikte uzman eğitmen aracılığıyla Karaman ilinde görev yapan gönüllü Bilişim Teknoloji öğretmenlerine verilen eğitimde öğretmenler uygulamalı olarak Lego MındstormsEducatıon Ev3 Öğretmen Eğitimi fırsatı buldu.

Karaman ÖNDER projeler ve “Genç Bilginler Bilimin Peşindeler” projesi koordinatörü Şemsettin Şahin proje ile ilgili yaptığı açıklamada “ Karaman ‘da birçok noktada ilkleri barındıran projenin büyük bölümün bu eğitim ile sona erdiğini bundan sonraki aşamalarda daha çok öğrenci ile birlikte etkinliklerin yapılacağını” belirtti.

Ayrıca projenin her aşamasında desteğini esirgemeyen ve projeye danışmanlık yapan Hafız İ.H.O STEAM Koordinatörü Devrim Ertuğrul hocaya teşekkürlerini ileterek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284