Ayrancılılar Kahvaltıda Buluştu

İlimize bağlı Ayrancı ilçesi nüfusuna ka yıtlı olan ve Karaman ile çevre illerde ikamet eden hemşerilerimiz geçtiğimiz gün Kale Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi.

Ayrancılılar Kahvaltıda Buluştu

Samimi ve sıcak bir ortam içerisinde ge çen kahvaltı programında yıllardır biraraya gele meyen Ayrancılılar ortak bir sesle yeni organizas yonlarda buluşmak ve hatta dernek çatısı altında tek bir sesle hareket etme kararı aldılar.
Konuyla ilgili olarak bilgi veren Okşan Baş Günenç ve Nevin Çağlar Yeşil  “Yaptığımız kahvaltıya Ayrancı Belediye Başkanımız Yüksel Büyükkarcı, Konya Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çalık, KMÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, AKP Kadın Kolları Başkanı İmiş İncedal Günenç’te katıldılar. Bu kahvaltıdan sonra biraraya gelen ileriki günlerde daha büyük bir organizasyonla biraraya gelmemizi istediler. Şubat ayı içerisinde Arabaşı gecesinde buluşmayı kararlaştırdık” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 16:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevin Çağlar Yeşil
Nevin Çağlar Yeşil - 6 yıl Önce

Bizi kırmayıp gelen bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.En kisa zamanda yeni bir etkinlikte buluşmak uzere saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner284