Karaman’dan Cumhurbaskani Adayi Erdogan’a Destek

AK Parti Karaman Il Teskilati, cumhurbaskanligi seçim çalismalarinda kullanilmak üzere Basbakan Recep Tayyip Erdogan adina açilan hesaba bagista bulunarak destek oldu.

Karaman’dan Cumhurbaskani Adayi Erdogan’a Destek

10 Agustos’ta yapilacak Cumhurbaskanligi seçimleri için Cumhurbaskani adayi ve Basbakan Recep Tayip Erdogan’a bir destek de Karaman’dan geldi. AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akca, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ile Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer ve partililerle birlikte Erdogan adina Ziraat Bankasi’nda açilan hesaba para yatirdi. Bagis öncesi açiklamalarda bulunan Il Baskani Kerim Dereli, "Türkiye tarihi bir seçimin dönemecinde tarihi günler yasiyor. Bu seçim süreci normal seçimlerden farkli ilerliyor. Bagislar, kampanyalar bu sekilde yürüyor. Bugün Karaman’da da bize gelen talepler dogrultusunda arkadaslarimizla birlikte bagista bulunmak için Ziraat Bankasi’nin önünde toplandik. Cumhurbaskanligi seçimiyle alakali birazdan bagista bulunacagiz. Karaman halkinin büyük bir teveccühü var. Günlerdir bize hesap numarasini soruyorlardi. Biz de kendilerine hem hesap numaralarini verdik, hem de cuma namazina müteakip yapalim dedik. Insallah seçimin sonucu da Türkiye Cumhuriyeti için arzu ettigimiz en güzel sekilde gerçeklesir. Bizim sundan hiçbir süphemiz yok ki cumhurbaskanligi seçimlerinin ikinci turu olmayacak, birinci turda Basbakanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan büyük bir oy oraniyla ipi gögüsleyecek" diye konustu.
Basbakan’a destek olmaya gelenlerin arasinda bazi özürlü vatandaslarin da olmasi gözlerden kaçmadi. Açiklamanin ardindan bankaya topluca giren partililer, sira numarasi alarak bagislarini yapti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284