Karamanlı Eşmi Akıncı’nın Şüpheli Kaybı Müge Anlı’da

Karaman’da annesi ile yaşayan 52 yaşındaki Eşmi Akıncı’dan haber alınamaması üzerine kuzeni Sadet ve kayıp Eşmi Akıncı’nın annesi 70 yaşındaki Dursun Akıncı ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu.

Karamanlı Eşmi Akıncı’nın Şüpheli Kaybı Müge Anlı’da

Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt Beldesine bağlı Yeni Mahalle’de annesi ile ikamet etmekte olan Eşmi Akıncı, 3 Mayıs Çarşamba günü gece geç saatlerde evinden ayrılarak kayıplara karıştı. İl ve İlçe Komutanlığına bağlı Jandarma ekipleri bölgede kayıp kadını arama çalışması başlatarak kayıp kadından bir iz bulmak için bölgeyi didik didik arıyor. Eşmi Akıncı’nın kayıplara karıştığı gece, mahallenin içinde bulunan güvenlik kameralarına yansımaması üzerine mahalleden çıkmadığı belirlendi. Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicilerle birlikte olan Müge Anlı, Ermenek’ten kayıp kadının bulunması için canlı yayınlar gerçekleştiriyor.

Eşmi Akıncı’nın kumar borcu sebebiyle birilerine verildiği iddiaları üzerinde durulurken, köyde bulunan şüphelilerden ise ifade alınmaya devam ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284