KAREV Burs Başvuru Takvimini Açıkladı

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Veli Bozkır, 2022-2023 eğitim dönemi öğrenci burs başvuru takvimini açıkladı.

KAREV Burs Başvuru Takvimini Açıkladı

KAREV Başkanı veli Bozkır konuyla ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda:“Bu yıl Ankara’da üniversite eğitimine yeni başlayacak ve ailelerinin maddi durumu yetersiz Karaman nüfusuna kayıtlı öğrenciler; dolduracakları fotoğraflı KAREV burs başvuru formunu, öğrenci kayıt belgesi ve vukuatlı aile nüfus kaydı örneğini 1-20 Eylül tarihleri arasında [email protected] adresine dijital ortamda gönderecekler.

Ara sınıfta okuyup ilk kez başvuruda bulunacak öğrenciler ise KAREV burs başvuru formunu, öğrenci belgesi, not döküm belgesi (transkript) ve vukuatlı nüfus kayıt örneğini 1 - 20 Eylül tarihleri arasında [email protected] adresine dijital ortamda göndererek ön başvurularını yapmış olacaklardır.

Ön başvurular KAREV Eğitim Komisyonumuzca incelenerek burs alabilecek durumda olan öğrencilerimizden ilave evraklar istenecektir.

Geçtiğimiz dönem vakfımızdan burs alan ve maddi durumunda bir değişiklik olmayıp bu dönemde burs almak isteyen eski bursiyerlerimiz not döküm belgesi (transkript) ve öğrenci belgesini 20–30 Eylül tarihleri arasında [email protected] adresine göndererek burs başvurularını yenilemiş olacaklardır.

Detaylı bilgi ve burs başvuru formu karev.org.tr sitemizden edinilebilir” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284