Karisini Öldüren Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Karaman’da sabaha karsi esini av tüfegi ile vurarak öldüren koca, genis güvenlik tedbirleri arasinda adliyeye sevk edildi.

Karisini Öldüren Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Olay, saat 03.45’da Basaksehir 2. TOKI 17. Blok’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik tedavi gördügü ileri sürülen M.K. (38), esi Öznur K. (33) ile tartismaya basladi. Esler arasindaki kavganin büyümesi üzerine M.K, av tüfegi ile esi Öznur K’ye ates etti. Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu polis ve saglik ekibine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekibi agir yarali olan Öznur K’yi Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Polis ise, koca M.K’yi av tüfegi ile birlikte gözaltina aldi. Üç çocuk annesi Öznur K, kaldirildigi hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Cumhuriyet Savcisi tarafindan otopsisi tamamlanan Öznur K.'nin cesedi, teslim alan yakinlari tarafindan ikindi namazina müteakip topraga verilmek üzere merkeze bagli Baskisla köyüne götürüldü. Esini öldüren M.K ise tamamlanan ifadesinin ardindan polisin genis güvenlik tedbirleri arasinda adliyeye çikarildi. M.K’nin adliyeye çikarilisi sirasinda polis tarafindan çelik yelek giydirilmesi ise dikkatlerden kaçmadi.
Sabah uyandiklarinda olayi duyan komsulari ise yasananlar karsisinda sok olduklarini belirtirken, ailenin sakin bir aile oldugunu ve su ana kadar bir kavgalarina sahit olmadiklarini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284