Kazımkarabekir'e Atanan Kaymakam Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı’nın 30 Mayıs 2019 tarihli onayı ile Kâzımkarabekir İlçesi’ne Kaymakam Vekili olarak atanan geçtiğimiz günlerde görev süresi sona eren Kaymakam Mehmet Ali Atak’tan boşalan ilçe kaymakamlığına atama yapıldı. 

Kazımkarabekir'e Atanan Kaymakam Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığının 28 Mayıs 2020 tarihli onayıyla Kazımkarabekir Kaymakamlığına atanan Yasin Şahin 06 Haziran 2020 tarihinde göreve başladı. 7 Temmuz 1989 Trabzon/Yomra doğumlu Kaymakam Yasin Şahin’in özgeçmişi ve daha önce görev yaptığı yerler şu şekilde; 
İlk, orta ve lise tahsilini Trabzon’da tamamlayan Şahin Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2012 yılında ikincilikle mezun oldu. 2016 Haziran ayı itibariyle Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Gökdere Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 2018 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Ardahan Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl merkez stajına müteakip sırası ile Diyarbakır/Sur ve Yalova/Armutlu İlçelerinde refiklik stajlarını tamamladı. 30 Mayıs 2019 tarihli Bakanlık Onayı ile Bursa İli Harmancık ilçesinde yaklaşık bir yıl Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2020, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284