Kent Konseyi Engelli Vatandaslarimizi Yemekte Bulusturdu

3 Aralik Dünya Engelliler günü nedeniyle Karaman’da da çesitli etkinlikler yapildi. Karaman Kent Konseyi Engelli Meclisinin tertip ettigi program da; engelliler günü için düzenlenen kompozisyon yarismasinda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kent Konseyi Engelli Vatandaslarimizi Yemekte Bulusturdu

Karaman Kent Konseyi 3 Aralik Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kale Sosyal Tesislerinde engelli vatandaslarimizi ve ailelerini ögle yemeginde bulusturdu. Programa; Vali Murat Koca, Ak Parti Milletvekili Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Daire Müdürleri, engelli vatandaslarimiz ve aileleri katildi.
Davetlilere selamlama konusmasi yapan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven: “Dünya engelliler günü nedeniyle bugün, birçok yerde farkli programlar gerçeklestiriliyor. Kent Konseyi olarak biz de, kompozisyon yarismasi düzenleyip engelli kardeslerimizle ögle yemeginde bir arada olduk. ‘Her Insan Bir Engelli Adayidir’ konulu kompozisyon yarismasina ortaokul ve lise ögrencilerimiz katildi. Engelli bireyleri tanimak, onlari daha iyi anlamak için düzenlenen yarismaya katilan tüm ögrenci kardeslerimize tesekkür ediyor, dereceye girenleri de tebrik ediyorum” dedi.
Kompozisyon Yarismasinda Dereceye Girenler Ödüllerini Aldi
Programin sonunda kompozisyon yarismasinda dereceye girenlere ödülleri; Vali Murat Koca, Milletvekili Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve Engelliler Meclisi Baskani Durmus Sayaslan tarafindan verildi.
Il Milli Egitim Müdürlügü’nce olusturulan komisyon tarafindan yapilan degerlendirmede; Ortaokul dalinda Imaret Ortaokulu’ndan Enfal Toprakçi birinci, Kemal Reis Ortaokulu’ndan Ayse Bugse Yüksel ikinci, 100. Yil Ortaokulu’ndan Canan Cengiz üçüncü, Lise dalinda Lütfi Elvan Tobb Fen Lisesi’nden Saadet Demir birinci, Toki Anadolu Lisesi’nden Esra Dogan ikinci ve Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu Imam Hatip Lisesi’nden Nursi Talha Yildirim üçüncü oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284