Okul Sporlari Kros Müsabakalari Tamamlandi

Ilimizde Okul Sporlari 2015-2016 Egitim Ögretim yili faaliyet programi kapsaminda düzenlenen Yildizlar ve Gençler Kros il birinciligi müsabakalari Eregli yolu kros parkurunda yapildi.

Okul Sporlari Kros Müsabakalari Tamamlandi

Genç erkekler 5 bin metrede, Genç kizlar, Yildiz erkekler ve Yildiz kizlar ise 3 bin metrede yaristi. Soguk bir havada zorlu ve çekismeli geçen yarislar sonunda;
*Yildiz Kizlar Kategorisinde Dudu Yilmaz birinci, Sakine Tutar ikinci, Özgül Göbel üçüncü, Zeynepsu Tonkut dördüncü.
*Yildiz Erkekler Kategorisinde Furkan Yandi birinci, Mustafa Talas ikinci, Mehmetcan Tonkut üçüncü, Tolgahan Topal dördüncü.
*Genç Kizlar Kategorisinde Derya Atesli birinci, Azize Gedikli ikinci, Ezgi Karademir üçüncü, Eda Karademir dördüncü.
*Genç erkekler kategorisinde ise, Berat Ergil birinci, M.Celil Durmaz ikinci, Yasin Akçakaya üçüncü, Mahmut Göksel ise dördüncü olan sporcular oldu.
Dereceye giren takimlar ise;
*Yildiz kizlar kategorisinde Yavuz Sultan Selim Ortaokulu birinci, Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Istiklal Ortaokulu üçüncü, Göktepe Ortaokulu dördüncü.
*Yildiz Erkekler Kategorisinde Sabiha Gökçen Ortaokulu birinci, Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Bifa Ortaokulu üçüncü, Ibrahim Bey Ortaokulu dördüncü.
*Genç kizlar kategorisinde Spor Lisesi birinci, Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi ikinci, Ayranci ÇPL üçüncü, Fatih Anadolu Lisesi dördüncü.
*Genç erkekler kategorisinde Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Yunus Emre ÇPL üçüncü, Bifa Anadolu Lisesi ise dördüncü olan takimlar oldu. Yarismalar sonunda dereceye giren sporculara ve takimlari kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Okul Sporlari Tertip Komitesi Üyesi Yasar Çaliskan, Beden Egitimi Ögretmenleri ve Antrenörler tarafindan verildi.
Okul Sporlari kros müsabakalarina katilimin fazla olmasindan dolayi memnuniyetlerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik," Düzenlenen kros müsabakalarinda dereceye giren tüm sporcularimizi tebrik ediyorum. Il Müdürlügümüz koordinesinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcularimiz grup müsabakalarinda ilimizi temsil edeceklerdir. Dereceye giren sporcularimiza katilacaklari müsabakalarda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284