KGRT’den Emniyet Müdürü Sahne’ye Ziyaret

Ilimiz Emniyet Müdürlügü’ne yaklasik 2 ay önce atanan Mehmet Sahne’ye hayirli olsun ziyaretleri devam ediyor.

KGRT’den Emniyet Müdürü Sahne’ye Ziyaret

Ziyaretler kapsaminda KGRT’nin kurucusu Medeni Yavuzaslan, Sorumlu Müdürü Fatma Yavuzaslan, Karaman’in Sesi Gazetesi sahibi Fahri Nisan Yavuzaslan ve Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer, Kameraman Abdullah Atael ve muhabir Mustafa Cosgun, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’ye hos geldin ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konusan Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer, “Göreve atandiginiz günden buyana çok istedik sizi ziyaret etmeyi ama sizin islerinizin yogunlugu, seçim sürecinin girmesi ve bazi törenlerin olmasi nedeniyle bugüne kismet oldu ziyaretimiz. Karaman, Emniyet Müdürleri yönünden çok sansli. Bugüne kadar görev yapan tüm Müdürlerimizle iç içe çalistik. Size Karamanlilar adina hos geldiniz diyerek basarilar diliyoruz” dedi.
Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’de, “Karaman’da göreve baslayali yaklasik iki ay oldu. Bu sürede gözlemledigim kadariyla Karaman asayis yönünden huzurlu bir kent. Insanlari cana yakin, tam sicak bir ilgi ve alakayla karsilandim. Sizlerin araciligiyla tüm Karamanlilara tesekkür ediyorum. Burada görev yaptigimiz süre içerisinde de Karamanlilarin her zaman yaninda oldugumuzu, onlarin huzur ve güvenligi için hizmet edecegimizi bir kez daha buradan ifade etmek istiyorum” dedi.
KGRT Kurucu Baskani Medeni Yavuzaslan’da, gazete, radyo ve televizyon olarak Emniyet’in tüm etkinliklerini ellerinden geldigince halka duyurmaya çalistiklarini ve bundan böylede haber desteklerinin devam edecegini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284