Uluslararasi Sampiyonadan 1 Gümüs 1 Bronz Karamana

19–24 Nisan 2014 tarihleri arasinda Konya ili Selçuklu Olimpik Kapali Spor Salonunda Uluslararasi 4. Rumi Çocuk Oyunlari yapildi.

Uluslararasi Sampiyonadan 1 Gümüs 1 Bronz Karamana

31 ülkeden binin üzerinde sporcunun katildigi yarismalara açilis oyunlarinda Poomse Taekwondo Gösteri takimi nefis gösteriler yaparak büyük begeni aldilar.
Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can yaptigi açiklamada, “Yapilan bu Uluslararasi yarismalarda bende Milli Takim Antrenörü olarak görev aldim Milli takim adina katilan Karaman’li sporcularimizdan 2 madalya kazandik. Bayanlarda Akademi s.k. sporcusu 51 kg. da. Senem Bacaksiz gümüs madalya. Erkeklerde Performans s.k. sporcusu 33 kg. da bronz madalya kazanarak büyük bir basariya daha imza attilar. Ilk defa katildiklari bu Uluslararasi yarismalarda rakiplerini eleyerek madalya kazanan sporcularimizin daha ileride büyük hedefleri de yakalayacaklarina bizlerinde inanci tamdir. Karaman ilimizi Uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil ettigimize inaniyor sporcularimizi tebrik ediyorum Karamana hayirli olmasini diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284