Kilis’ten Konuklari Vardi

Ilimiz Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi, kardes il Kilis Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi yönetici ekibini konuk etti.

 Kilis’ten Konuklari Vardi

Görevine yeni baslayan Kilis Genel Sekreteri Op. Dr. Halil Ibrahim topatan, Kilis Devlet Hastanesi Bashekim Yardimcisi Uz. Dr. Gökhan Unutmaz, Müdür Yardimcisi Mustafa Özdas, Uzman Ridvan Gökçek, Kilis ADSM Dt. Murat Kirsanli ve Birim Sorumlusu Abdullah Albas, Karaman’ i tanimak ve yapilan çalismalari yerinde görmek istediklerini belirterek ziyaretimize geldiler.
Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Nuriye Ulu ziyaretle ilgili verdigi bilgide, “Bizler de ilk olarak kurumumuzun toplanti salonunda çalismalarimiz ve hastanelerimiz hakkinda ufak bir sunum yaptik ve yeni yapilan devlet hastanemizi gezdirdik. Ardindan Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’mizi ziyaret eden ekip, aksam yemeginden sonra odalarina çekildi. Ertesi gün ise hemen hemen tüm idarecilerimizin de katildigi gezi turumuz, Taskale Manazan Magaralari ziyaretimiz ve Incesu Magaralari gezimiz ile devam etti. Yesildere’ de ögle yemegi arasi veren ekip, son olarak Karaman Tartan Evi ziyaretinden sonra yolcu edildi. Kilis Genel Sekreterligi ekibi; oldukça keyifli, güzel ve eglenceli vakit geçirdiklerini, emegi geçen herkese çok tesekkür ettiklerini, en kisa zamanda bizleri de beklediklerini söylediler. Bizler de kardes ilimiz Kilis Genel Sekreterligi ve idareci ekibine çok tesekkür eder, kapimizin kendilerine her zaman sonuna kadar açik oldugunu belirtiriz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284