Gençlik Merkezi Yüzleri Güldürdü

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri ‘ Seyyah Bizim Iller ‘ projesi kapsamindan düzenledigi gezilerle yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Gençlik Merkezi Yüzleri Güldürdü

Proje kapsaminda Karaman ve çevresinde yasayan gençlere farkli kültür ve miraslari güvenilir bir ortamda görme sansi veren gençlik merkezlerimiz bu kez Karaman’da yasayan engelli vatandaslarimiz içi kollari sivadi. Engelli vatandaslarimizi unutmayan Gençlik Merkezlerimiz, engelli vatandaslarimizin moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmak, ülkemizin dogal ve tarihi güzelliklerini yerini göstermek amaciyla Konya-Beysehir’e günü birlik gezi düzenlendi.
Geziye katilan engelli vatandaslarimiz ve aileleri Beysehir’in tarihi mekânlari ve dogal güzelliklerini görme firsati buldular. Sabah kahvaltisinin ardindan Eflatun Pinari ve Esrefoglu Camii’ni gezen vatandaslarimiz ögle yemegi molasinin ardindan sahil kenarinda yürüyüs yaparak geziyi tamamladilar.
Engelli vatandaslarimiz için organize edilen geziye, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Seyfettin Turan ve Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya’da eslik ederek onlari bu mutlu günlerinde yalniz birakmadilar.
Geziden duyduklari memnuniyeti dile getiren engelli vatandaslarimiz ve aileleri, basta Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Seyfettin Turan olmak üzere tüm Gençlik Merkezi çalisanlarina tesekkür ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284