Kuraklığı Önlemek Amacıyla KOP Destek Protokolü İmzalandı

KOP İdaresi tarafından kuraklığın önlenmesi, sulamada etkinliğin ve üretimde verimliliğin artırılması amacıyla mevcut sulama sistemlerin rehabilite edilmesi ve basınçlı sulama sistemlerinin yaygınlaştırılmasına yönelik olarak yürütülen Küçük Ölçekli Sulama İşleri Programı destek protokolü imzalandı.

Kuraklığı Önlemek Amacıyla KOP Destek Protokolü İmzalandı

26 Haziran 2020 Cuma günü düzenlenen protokol imza töreni öncesinde Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili Halil İbrahim Tongur, Vali Mehmet Alpaslan Işık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.
Protokol imza töreninin ardından KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Karaman İl Özel İdaresi arasında KOP Küçük Ölçekli Sulama İşleri kapsamında 2020 yılında yürütülecek projelerin uygulanması, izlenmesi ve denetimine ilişkin protokol, Vali Mehmet Alpaslan Işık ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Vekili Halil İbrahim Tongur ile birlikte imzalandı.
Programın devamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün birlikte gerçekleştireceği ve Karaman İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilecek olan  “Karaman’da KOP ile Okuma Vakti” projesi protokolü imzalandı. 
Protokol imza töreninin ardından Vali Mehmet Alpaslan Işık, protokolü imzalanan projelerin ilimiz ve bölgemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284