Memurlar Is Birakti

Memurlar Is Birakti Ilimizde toplu sözlesme görüsmelerinde hükümetin 3,5+4 zam teklifini yetersiz bulunan sendika üyeleri, bir günlük is birakma eyleminde davul ve zurna esliginde göbek atip halay çekti. Il Defterdarligi önünde toplanan KESK ve Kamu- Sen`e bagli sendika üyeleri, yapilan zammin yetersiz oldugunu belirtip durumu protesto etti. Daha sonra Cumhuriyet Parki’nda toplanan sendika üyeleri bir basin açiklamasi yaptilar. Sendikalar adina basin açiklamasini okuyan Büro Emekçileri Sendikasi Sube Baskani Süleyman Sirri Çetin, “Kamu emekçileri olarak bizimle dalga geçenlere 2012’nin Türkiye’sinde bizi hala kapi kulu olarak görenlere en iyi cevabi vermek için grev hakkimizi kullaniyoruz. Grev hakkiniz yok tehditlerini bos çikaran yüzbinlerce kamu emekçisi bugün tüm Türkiye’de hayati durdurmus durumda. Dagin fare dogurmasini bekleyenler disinda herkesin kamu emekçilerinin, isçilerin, emeklilerin yürekleri bugün bizimle çarpiyor. Biz sadaka degil, yasal haklarimizi istiyoruz” dedi.

Memurlar Is Birakti
Ilimizde toplu sözlesme görüsmelerinde hükümetin 3,5+4 zam teklifini yetersiz bulunan sendika üyeleri, bir günlük is birakma eyleminde davul ve zurna esliginde göbek atip halay çekti.
Il Defterdarligi önünde toplanan KESK ve Kamu- Sen'e bagli sendika üyeleri, yapilan zammin yetersiz oldugunu belirtip durumu protesto etti. Daha sonra Cumhuriyet Parki’nda toplanan sendika üyeleri bir basin açiklamasi yaptilar.
Sendikalar adina basin açiklamasini okuyan Büro Emekçileri Sendikasi Sube Baskani Süleyman Sirri Çetin, “Kamu emekçileri olarak bizimle dalga geçenlere 2012’nin Türkiye’sinde bizi hala kapi kulu olarak görenlere en iyi cevabi vermek için grev hakkimizi kullaniyoruz. Grev hakkiniz yok tehditlerini bos çikaran yüzbinlerce kamu emekçisi bugün tüm Türkiye’de hayati durdurmus durumda. Dagin fare dogurmasini bekleyenler disinda herkesin kamu emekçilerinin, isçilerin, emeklilerin yürekleri bugün bizimle çarpiyor. Biz sadaka degil, yasal haklarimizi istiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284