MEPAS’tan Indirimli Elektrik

Meram Elektrik Perakende Satis A.S. (MEPAS), hizmet verdigi 6 ilde (Aksaray, Karaman, Kirsehir, Konya, Nevsehir, Nigde) kullanicilarina indirimli elektrik enerjisi vermeye basladi. Elektrik fatura tutari aylik 150 TL üzeri olan kamu kurumlari, meskenler ve ticarethaneler; MEPAS’tan indirimli elektrik alabilecek.

MEPAS’tan Indirimli Elektrik

Elektrik Piyasasi Kanunu geregi yapilan bölünme nedeniyle; daha önceden MEDAS’in yürüttügü perakende satis faaliyetini yürütmek üzere kurulan MEPAS; 2013 yili basindan itibaren bölgesindeki alti ilde yaklasik 1,7 milyon müsteriye elektrik satisi yapmaktadir.
MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas, MEDAS Genel Müdürlügü’nde gerçeklestirilen Basin Toplantisi’nda; MEPAS’in faaliyetleri ve serbest tüketicilere yapilan indirimli elektrik satisi hakkinda bilgi verdi.
Basin toplantisinda açiklama yapan MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas; “Bölünme ile birlikte perakende satis faaliyetlerinin tamami MEPAS’a geçmistir. Yilbasindan itibaren tüm müsterilerimiz adina elektrik faturalarinin düzenlenmesi, tahsilât ve abonelik islemlerinin yapilmasi gibi islemler Sirketimizce yapilmaktadir. Sirketimiz, MEDAS’a ait tüm isletmelerde hizmet vermektedir. Sirketimizin temel amaci, ayrismanin yarattigi sinerjiden güç alarak; hizmet kalitesini her geçen gün daha da artirmak ve müsteri memnuniyetini en üst seviyeye çikarmaktir.” dedi.
ELEKTRIGI INDIRIMLI KULLANMAK ELINIZDE
Avantajli tarifelerin faydalarindan bahseden Uçmazbas; “Bu ayristirmayla birlikte müsterilerimize, mevcut tarifelerinden daha avantajli tarifelerle elektrik enerjisi satisi yapabiliyoruz. Ticarethane, kamu ve mesken tarifesinden elektrik kullanan ve elektrik fatura tutari aylik ortalama 150 liranin üzerinde olan tüm müsterilerimiz elektrigi daha ucuza kullanabilir. Bu imkândan yararlanmak isteyen müsterilerimizin 7/24 hizmet veren 444 8 186 numarali çagri merkezimizi aramasi veya internet sitemizdeki basvuru formunu doldurmasi yeterlidir. Bu basit basvuru sürecinin ardindan, yetkili satis temsilcimiz kapiniza kadar gelecek ve islemlerinizi tamamlayacaktir.” dedi.
Aylik faturasi ortalama 150 liranin üzerinde olan restoranlar, marketler, akaryakit istasyonlari, oteller, sinemalar, pastaneler, santiyeler, matbaalar, ilaç depolari, pansiyonlar, tavuk ve balik çiftlikleri, eglence parklari gibi ticarethaneler ile kamu kurumlari ve meskenlerin serbest tüketici kapsaminda MEPAS’tan indirimli elektrik alabilecegini vurgulayan Erol UÇMAZBAS, “Bu müsterilerimiz, elektrik enerjisini MEPAS’tan alarak kazanç saglayacaktir. Elektrigi indirimli kullanmak için herhangi bir altyapi degisikligine de gerek bulunmamaktadir. Bakim ve ariza hizmetleri eskiden oldugu gibi yine elektrik dagitim sirketi tarafindan verilecektir.” dedi.
Nisan ayindan bu yana bu haklarini kullanan pek çok müsterinin MEPAS’tan indirimli elektrik alarak kazanç saglamaya basladiklarinin altini çizen Uçmazbas; “www.mepasenerji.com internet adresimizdeki “KAR HESABI” butonundan ilgili alanlari doldurarak, önceki faturanizi ve bizim yeni teklifimizi mukayeseli olarak görüntüleyebilirsiniz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284