Milletvekili Mevlüt Akgün, Belçika Ve Hollanda Temaslarini Sürdürüyor

Ilimiz Milletvekili Mevlüt Akgün, Belçika ve Hollanda ziyareti devam ediyor. Akgün, ziyareti çerçevesinde Karamanli hemserilerimizle de bir araya gelerek görüs alisverisinde bulundu.

Milletvekili Mevlüt Akgün, Belçika Ve Hollanda Temaslarini Sürdürüyor
Mehmet Ali Topcu – Rotterdam
Ziraat Odasi davetlisi olarak temaslarda bulunmak üzere Brüksel’e gelen Milletvekili Mevlüt Akgün, Belçika’da yasayan Karamanlilarla bir sohbet toplantisi düzenledi.
Milletvekili Akgün, ziyareti çerçevesinde Hollanda’ya da ziyarette bulundu. Rotterdam Meram Restoran’da, Hollanda Çataklilar Dernegi üyeleriyle de bir araya geldi.
Hollanda Karamanlilar Vakfi (HOKAV) Baskani Ugur Sen, Hollanda Çataklilar Dernegi Baskani Mustafa Koçak, Hollanda Kilbasanlilar Dernegi Baskani Zekeriya Aslan ve Hollanda’da yasayan bazi Çatakli hemserileriyle Meram Restoran’da bir araya gelen Mevlüt Akgül, Karaman’a yapilabilecek yatirimlar hakkinda bilgiler verdi.
Vatandaslarin, ‘ yurtdisinda oy kullanma, askerlik, vize, diploma denkligi, Türkiye’ye uzun süreli araç getirme, izin döneminde yol güzergahi, Türkiye’deki mal varliklarinin arastirilmasi’ v.s konularinda Milletvekili Akgün’den talepte bulundular.
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ziyareti çerçevesinde 8 Haziran Cuma günü Amsterdam’da ticaret yapan Karamanli isverenlerle bir araya gelecek.
Rotterdam’da akraba ziyaretleri de gerçeklestiren Mevlüt Akgün, Cumartesi günü Türkiye’ye dönecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284