Müftü Degirmenci, Hasta, Yasli Ve Yatalak Vatandaslari Ziyaret Etti

Karaman Il Müftülügü, Türkiye Diyanet Vakfi Karaman Subesi ve Karaman Aile ve Politikalar Il Müdürlügü ile ortak hareketle, Karaman’da yasayan, hasta, yatalak ve engelli vatandaslar evlerinde ziyaret edildi.

Müftü Degirmenci, Hasta, Yasli Ve Yatalak Vatandaslari Ziyaret Etti

Hastalara acil sifalar dilemenin yani sira, bakimini üstlenen yakinlarina da Peygamber Efendimiz (s.a.v) in “Rabbimizin rizasinin Ana-Babanin rizasinda oldugu, sabrin karsiliginin cennetle mükâfatlandirilacagini”, hususlarinda manevi telkinlerde bulunuldu.
Ziyaretlere Il Müftüsü Nuri Degirmenci ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdür Vekili Servet Türegün, Il Müftülügü Din Hizmetler ve Egitim Sube Müdürü Ali Eryilmaz, Türkiye Diyanet Vakfi Karaman Subesi Muvazzaf Elemani Mücahit Bagci, Karaman Il Vaizleri Tuba Öztürk, A.Betül Degirmenci ile Karaman Aile ve Sosyal politikalar Müdürlügünde Sosyal Çalistirici Tuba Üstündag katildi.
Hasta ve hasta yakinlarinin moral ve motivasyonuna katkida bulunulmasi, dualarinin alinmasi ve onlara da sabir ve duada bulunulmasina vesile olan bu ziyaretlerin devami istendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284