Mut Yolu Trafige Açildi

Karaman`in önemli girislerinden olan, Valilik Kavsagi ile Karaman - Mersin D715 karayolu ile baglantisini saglayan yol üzerindeki çalismalar tamamlandi. Son derece estetik ve kullanisli hale gelen yol trafige açildi.

Mut Yolu Trafige Açildi

Karaman'in önemli girislerinden olan Mut Yolu'nda çalismalar tamamlandi. Yaklasik iki aylik bir süredir kapatilan yol üzerinde gerçeklestirilen yogun çalismalar neticesinde Ekim ayi içerisinde açilmasi planlanan yol, Kurban Bayrami öncesi trafige açilarak vatandaslarin hizmetine sunuldu.
Yol üzerindeki agaçlandirma ve peyzaj düzenlemelerinin Karaman Belediyesi tarafindan yapilacagini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti: “Yapilan çalismalarla Karamanimizin girisleri daha modern bir görünüme kavustu. Mut yolunun yeni hali sehre önemli bir imaj kazandirdi. Konya - Karaman, Eregli - Karaman ve simdi de Mut yolu girisinde çalismalar tamamlandi. Trafige açilan bu yeni yol üzerindeki agaçlandirma, peyzaj düzenlemeleri ve baglanti yollari belediyemiz tarafindan yapilacak. Marka sehir olma yolunda gerek kamu yatirimlari, gerekse belediyemizin hizmetleri ile durmadan, bikmadan, yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Mut yolu Karamanimiza hayirli olsun.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284