Özka Turizm, Başarılı Organizyonlara İmza Atıyor

Aktekke meydanının karşısında yaklaşık bir yıl önce Özlem Kaynak tarafından kurulan Özka Turizm Karaman turizmine yön veriyor.

Özka Turizm, Başarılı Organizyonlara İmza Atıyor
Türkiye’nin en önemli seyahat acentelerinden biri olan MİKA tur merkez şubesi olan ÖZKA turizm, kurumsal havaalanı taşımacılık firması HAVAŞ şubesi olarak da hizmet veriyor.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan Karaman turizm çalıştayının tamamını başarılı bir operasyonla organize eden Özlem Kaynak, “Bir yıldır Karaman Turizmini geliştirmek için planlı olarak çalışmalar yapmaktayız. Hedeflerimiz arasında kültür turizmini ön plana çıkararak ilimizi yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olmasını sağlamak ve kültür turizmi yapan firmalara burayı pazarlayarak uzun dönemde ilimizi kültür turizmi hedefi içerisinde bulundurmaktır. Bu sebepten dolayı geçen hafta gerçekleştirmiş olduğumuz turizm çalıştayına TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki ülkemizin en önemli kültür turizmi firmalarına bir info gezi gerçekleştirdik özellikle Başaran Ulusoy’un sarf ettiği ‘Uzun yıllardır turizmin içerisinde bulunan biri olarak Karaman’da bulunan ören yerlerinin kendini etkilediğini’ belirtmesi ayrıca ulusal basında (NTV, CNN TÜRK) ilimizden övgüyle bahsetmesi bizi ve heyetimizi oldukça memnun etti. Gelen konukların yapmış oldukları istatistiklerde ilimizin turizme hazır olduğu ve artık pazarlanabilecek durumda olduğu ortak görüş bilgisine varıldı. Bu organizasyonda başından sonuna kadar her anında bizimle birlikte olan ve değerlendirmeleri tek tek takip ederek yolumuzu açan Milletvekilimiz Recep Şeker, Valimiz Murat Koca, Belediye Başkanımız Ertugrul Çalışkan ve Gönüllü Turizm elçilerimiz Rıza Duru ve İbrahim Kaynak’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Biz bu ilin kültür turizminde geliştirilmesi için incaming turlarımıza başlayarak katkı sağlamak amacındayız. Gelin hep birlikte ilimizi turizm şehri yapalım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284