Polis Haftasi Etkinlikleri

Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve emniyet mensuplari Türk Polis Teskilati`nin kurulusunun 168. yildönümü kutlamalari kapsaminda Vali Murat Koca`yi makaminda ziyaret etti.

Polis Haftasi Etkinlikleri

Ziyarete Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Emniyet Müdür Yardimcisi Hikmet Oran, Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Asilkan Öztürk ve emniyet mensuplari katildi. Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Türk Polis Teskilatinin 168. kurulus yildönümü kapsaminda yapilan etkinlikler ve emniyet teskilatinin çalismalari hakkinda Vali Koca'ya bilgi vererek, etkinliklerin davetiyesini sundu. Vali Koca'nin Il Emniyet Müdürlügüne çalismalarinda her zaman destek verdigini belirten Sönmez, "Sayin Valimizin bizlere verdigi destekle Karaman halkinin huzur ve güvenligini saglamak için yaptigimiz çalismalar gayretle devam edecektir" dedi.
Vali Murat Koca ise yaptigi konusmasinda, "Köklü bir geçmise sahip olan Emniyet Teskilati çalisanlarimiz huzur ve güvenligi saglamak, vatandaslarimizin can ve mal güvenligini korumak, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlügünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karsi mücadele etmek gibi önemli görevleri fedakarca yerine getirmektedirler. Bununla birlikte toplumsal projelerde yer veren Emniyet Teskilatimiz her açidan donanimli, çagdas ve modern bir yapiya kavusarak, vatandaslarimizin memnuniyetinin saglanmasi için çalismalarini basarili bir sekilde sürdürmektedir. Bu kapsamda ilimizin huzur ve güvenliginin saglanmasindaki gayret ve basarilarindan dolayi Il Emniyet Müdürlügü'nde görevli tüm personelimizi tebrik ediyorum, Türk Polis Teskilatinin kurulusunun 168. yildönümü kutluyorum" seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284