“Saray Bisküvi Okulu” Ögrencilerini Ariyor

1961 yilindan bu yana Türkiye’yi sevilen lezzetlerle bulusturan Saray, Karaman’daki üretim tesisleri basta olmak üzere, farkli lokasyonlarinda görevlendirilmek amaciyla 256 kisiyi istihdam edecek. Seçilen adaylar, Saray kurum kültürü ve isleyisine en dogru ve kolay sekilde adapte olabilmek için kurulan Saray Akademi’ye bagli Bisküvi Okulu’nda

“Saray Bisküvi Okulu” Ögrencilerini Ariyor

Bir Saray Holding kurulusu olarak 1961 yilinda Karaman’da faaliyetlerine baslayan Saray Bisküvi, 2015 yilinin ikinci yarisinda Karaman’daki üretim tesisi basta olmak üzere farkli birimlerinde çok sayida yeni çalisan istihdami gerçeklestirecek. 2015 yili sonuna kadar Karaman’daki fabrikasi için 224 yeni istihdam saglayacak olan Saray, Istanbul’da faaliyet gösteren Genel Müdürlügü için ise 15’i yönetsel pozisyonlar olmak üzere toplam 32 yeni kadro açti.
Dünyada 110’u askin ülkeye markali ürünlerini ihraç ederek her gün milyonlarca ürünü tüketiciyle bulusturan Saray, en ileri teknolojilerin kullanildigi modern ve yüksek kapasiteli fabrikalarinda çalisacak yeni takim arkadaslari ariyor. Kurum kültürü ve çalisan memnuniyetine büyük önem veren Saray’in yeni çalisanlar için kurdugu Saray Akademi’ye bagli Saray Bisküvi Okulu, ise yeni baslayan teknik personelin kuruma, sürece ve islere alismasini hizlandiriyor.
Yaptigi dev yatirimlarin yani sira insana yapilan yatirimi da ayni derecede önemseyen Saray yönetimi, bu tarz egitimleri sadece ise baslangiç döneminde degil, çalisanlarinin tüm Saray deneyimi boyunca gerçeklestiriyor. Saray’in Insan Kaynaklari yatirimlari ile ilgili çalismalarindan bahseden Saray Bisküvi Insan Kaynaklari Direktörü Gürsan Gürel: “Saray Bisküvi olarak önceligimiz çalisan memnuniyeti. Yillardir basariyla sürdürdügümüz kurum kimligimize uygun bir sekilde hayata geçirdigimiz insan kaynaklari uygulamalarimizla her geçen gün çalisan memnuniyetini daha üst bir seviyeye tasiyoruz. Egitim, Saray çatisi altinda çok önemli bir konu. Tüm çalisanlarimiz ise baslangiç sürecinde kurum ve isle ilgili temel egitimlerden geçer. Fakat Saray’da egitim hiçbir zaman bitmez. Insana yapilan yatirimin farkinda olan bir yapimiz olmasi sebebiyle kurdugumuz Saray Bisküvi Okulu, insana ve çalisanimiza yaklasimimizin en güzel örnegidir. Bu okul kapsaminda çalisanlarimiz yil boyunca kendi profesyonellikleri ile ilgili kendilerine katma deger saglayacak birçok egitim alacaklar. Saray Bisküvi olarak, su anda Karaman üretim tesisimiz basta olmak üzere 256 aday istihdam edecegiz. Istanbul’da faaliyet gösteren Genel Müdürlügümüz için ise, 15’i yönetsel pozisyonlar olmak üzere 32 yeni kadro açtik. Özellikle yönetsel pozisyonlarda bütünsel is bakisina sahip ve patron gibi düsünerek profesyonel bir yaklasimla isini sahiplenecek ve markanin sürekli gelisimine katkida bulunacak adaylar ariyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284