Sarıveliler İlçesi’nde 23 Üreticiye 9 Ton Sera Naylonu Dağıtıldı

Geçtiğimiz günlerde ilki Kâzımkarabekir İlçesi’nde yapılan “Muhtarlarla Tarım Buluşmaları”nın üçüncüsü Sarıveliler İlçesinde yapıldı.

Sarıveliler İlçesi’nde 23 Üreticiye 9 Ton Sera Naylonu Dağıtıldı

Karaman Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş’ın katılımıyla 26 Ekim 2020 Pazartesi günü Sarıveliler İlçesinde yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç’ın yanı sıra köy ve mahalle muhtarları ile üreticiler katıldı. Muhtarlar ve üreticilerle tarımsal konularda istişarelerin yapıldığı toplantıda; çiftçilerin sorunlarının çözümü konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulurken, bölgede uygulanabilecek tarımsal projeler ele alındı. 
İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce uygulanmaya başlayan ve başvuru süreci halen devam eden projelerden “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” hakkında bilgiler veren İl Müdürü Yusuf Şahinbaş Sarıveliler İlçesindeki tarımsal desteklemelerin miktarının arttırılması yönünde projeler geliştirilmesi için çalışmaların yapılacağını söyledi. 
Program sonunda Sarıveliler ilçesinde Mayıs ayında meydana gelen fırtınadan seraları zarar gören 23 üreticiye Cumhurbaşkanlığınca gönderilen ödenek ile alınan 9 ton sera naylonu dağıtımı yapıldı. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284