Sevgi Evinde Toplandilar

Il Müftülügü ile Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü arasinda Sevgi Evlerinde bir toplanti yapildi.

Sevgi Evinde Toplandilar

Yapilan toplantiya Il Müftüsü Nuri Degirmenci, Müftü Yardimcisi Mustafa Kinay, Vaizler Murat Eroglu, Sirri Fuat Ates, Zübeyde Okuyucu, Ümmühan Simsir ve Din Hizmetleri Uzmani Hediye Yalvaç katildi.
Aile ve Sosyal Politikalar adina Il Müdürü Hasan Erkan, Huzurevi Müdürü Abidin Sever, Çocuk Evi Müdürü Mustafa Pembe, Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sener, Bakim ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sefer Yagci, Sevgi Evleri Müdürü Riza Çoban katildi.
Bu anlamda Karaman Il Müftülügü ’nün Huzurevi, Yapilan toplantida Diyanet Isleri Baskanligi ile Sosyal Politikalar Bakanligi arasinda 2011 yilinda imzalanan Protokol ele alinmis, Karaman Il Müftülügü ile Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünün karsilikli dayanisma ile vatandaslarimiza daha nitelikli hizmet ulastirilmasina yönelik çalismalar yapmasina karar verildi.
Sevgi Evleri, Bakim ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve diger birimlere düzenli olarak irsat faaliyetlerini daha da arttirmasi, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü’nde görev yapan personelin motivasyonunun arttirilmasi ve manevi destek saglanmasi hususu da gündeme alindi.
Toplantida bir konusma yapan Il Müftüsü Nuri Degirmenci, “Burada Diyanet Isleri Baskanligi ile Sosyal Politikalar Bakanligi arasinda imzalanan Protokol çerçevesinde bir araya geldik. Iki kurumda bu önemli görevleri yürütecek personelin tanismasi, kurumlarin birbirini daha iyi tanimasi, iki kurum arasinda isbirliginin arttirilmasi, hizmet alanlarinin genisletilmesi hususlarinin ele alinmasi bizim için çok önemli. Insallah birbirimizle diyalog içinde bu hizmetleri en güzel sekilde yürütecegiz.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284