SGK Il Müdürü Yilmaz Veda Ziyaretlerine Basladi

Sosyal Güvenlik Il Müdürü Yasar Yilmaz, Sinop’a tayininin çikmasi üzerine veda ziyaretleri kapsaminda Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odamiza veda ziyaretinde bulundu.

SGK Il Müdürü Yilmaz Veda Ziyaretlerine Basladi
Yilmaz, Karaman’da 3 yila yakin hizmette bulundugunu, bu süre zarfinda hem kamu kurumlariyla hem de Sivil Toplum Kuruluslariyla sürekli iyi iliskiler içerisinde oldugunu belirtti.
Mali Müsavirler Odasi ve üyelerinin hem meslek olarak hem is olarak Müdürlükleriyle sürekli baglantili oldugu için her bir Mali Müsavirin bürosunun SGK’nin bir subesi gibi çalistigini bu nedenle yapilmakta olan SGK Hizmet binasinda Mali Müsavirler içinde bir oda tahsis edilerek SGK ile ilgili islerinin daha kolay yapmalari saglanacaktir.
Yilmaz, tayininin Sinop’a çikmasi üzerine bir arastirma yaptigini, Sinop’taki Sigortali istihdamina göre Karaman’in çok ilerde oldugunu, hatta Karaman’da su an istihdam için isçi arayan birçok firma olmasina ragmen is begenmeyip çalismayanlarin da çok oldugunu belirtti. Karamanli Issizler, Is begenmiyor. Karaman’da issizlik diye bir sey yok. Firmalar, komsu ilçe ve köylerden isçi getirerek çalistiriyorlar, bazi firmalar ise istihdam edecek eleman bulamadiklari için tam kapasite çalisamiyor. Bu nedenle yeni yatirimlar baska bölgelere dogru kayiyor.
Oda Sekreteri Umut Aydin’da Odamiza veda ziyareti nedeniyle Yasar Yilmaz’a “Ilimizde görevde bulundugunuz süre zarfinda, takdir toplayan çalismalariniz ve hizmetleriniz nedeniyle SGK ile iliskilerimiz her zaman üst düzeyde olmustur. Çok tesekkür ediyoruz. Gideceginiz yerde de basarilar diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284