Sicaga Karsin Bayram Sakin Geçti

28-30 Temmuz tarihleri arasinda kutladigimiz Ramazan bayrami ilimizde sicak havaya karsin sakin bir ortamda geçti.

 Sicaga Karsin Bayram Sakin Geçti

Ilimizde yasayan çok sayida hemserimiz Ramazan bayrami tatilinden yararlanarak özellikle Akdeniz sahillerine giderken, Karaman’da kalan vatandaslar ise es dost ve akrabalariyla bayramlasip hasret giderdiler.

Ilimiz protokolü ise bayramin birinci günü Valiligin bayramlasma programinda bir araya geldi. Polisevinde düzenlenen bayramlasmaya Vali Murat Koca, Milletvekili Av. Mevlüt Akgün, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Vali Yardimcisi V. Mehmet Uslu, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne,  Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, daire müdürleri, sivil toplum kurulus temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensuplari ve vatandaslar katildi.
Polisevinde düzenlenen bayramlasmanin ardindan sirasiyla Il Jandarma Komutanligi ve Belediye Itfaiyesi ziyaret edilerek, askerlerin ve itfaiyecilerin bayrami kutlandi.
Bayramlasma ziyaretleri Vildan Koca ile Belediye Baskaninin esi Serife Çaliskan’in katilimiyla Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve Huzurevi sakinlerinin bayrami kutlandi. Burada bir süre çocuklar ve huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca çocuklar ve yaslilara hediyeler verdi.
Karaman Devlet Hastanesinde hastalara bayram ziyareti ve geçmis olsun dileklerinde bulunularak devam etti. Daha sonra Sehit ve Gazi Ailelerinin ziyaret edilmesiyle program sona erdi.

Bayramin ikinci günü ise bu kez Belediyenin bayramlasma programi Kale Sosyal Tesislerinde gerçeklestirildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284