TBMM Dilekçe Komisyonu İlimizi Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu heyeti ilimizdeki hayvancılık faaliyetlerinin durumu ve Urgan mahallesinin taşınması konulu bilgilendirme toplantısına katılmak üzere ilimizi ziyaret etti.

TBMM Dilekçe Komisyonu İlimizi Ziyaret Etti

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı öncesinde Komisyon Üyeleri Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’nu Valilik makamında ziyaret ettiler. TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ziyaret öncesinde Valilik şeref defterini imzaladı.
Komisyon Başkanı Belma Satır, gerçekleşen kabulden dolayı Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’na teşekkür ederek Türkçe’nin başkenti Karaman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu da ziyaretleri nedeniyle Komisyon Üyelerine teşekkür ederek Karaman’da ağırlamaktan ve konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
TBMM Dilekçe Komisyonu Üyeleri Valilik ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
“Hayvancılık Faaliyetleri ve Urgan Mahallesinin Taşınması Konusunun Ele Alındığı Geniş Katılımlı Bir Toplantı Yapıldı”
Heyetin ilimizde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından TKDK Toplantı salonunda düzenlenecek olan ve Karamandaki hayvancılık faaliyetlerinin durumu ve Urgan mahallesinin taşınması konusunun ele alındığı toplantıya geçildi.
Komisyon başkanı Mihrimah Belma Satır’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Karaman Belediyesi tarafından yapılan sunumlarda konuyla ilgili olarak komisyon üyelerine bilgiler verildi. Geniş bir katılımla gerçekleşen ve Karaman ilindeki hayvancılığın durumu ve Urgan mahallesinin taşınması konusunun ele alındığı toplantı soru cevap kısmıyla sona erdi.
TKDK toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından TBMM Dilekçe Komisyon Başkanı Satır ve beraberindeki heyet mevcut hayvancılık faaliyetlerinin devam ettiği Urgan Mahallesi ile hayvancılık faaliyetlerinin taşınmasının teklif edildiği ilimiz merkeze bağlı Paşabağı ve Yeşildere bölgelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
İlimizin hayvancılık faaliyetlerinin durumu ve Urgan mahallesinin taşınması konusunun ele alındığı geniş katılımlı toplantıya, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, komisyon üyesi ve Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Vali Yardımcısı Vekili Mehmet Göze, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, muhtarlar ve sakinleri katıldı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284