THK Üniversitesi Rektörü Saldıraner Karaman’da

Bu yıl eğitim-öğretime açılacak olan Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nda hazırlıklar tüm hızıyla sürerken Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Işık, okul binasının son durumu ve yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere ilimize günü birlik ziyaret gerçekleştirdiler.

THK Üniversitesi Rektörü Saldıraner Karaman’da
Vali Murat Koca’yı da ziyaret eden Rektör Saldıraner ve beraberindeki heyet KGRT’nin organizasyonunu yaptığı sponsorluğunu Cevahir Telekom’un üstlendiği şehit aileleri yemeğinin konuğu oldular.
Vali Murat Koca burada verdiği bilgide, “Protokolümüzü imzaladık. Okulda görev yapacak öğretim elemanlarının alımıyla ilgili olarak da biz gerekli ilanımızı resmi gazetede ve Valilik sitemizde paylaştık. 3 bölüm halinde açılacak olan Yüksek Okulda bir üç bölümün daha açılması için YÖK nezdinde çalışmalarımız sürüyor. Bu müjdeli haberi KGRT kuruluşları aracılığıyla Karamanlı hemşerilerimizle paylaşmaktan dolayı mutluyuz. Her zaman olduğu gibi her olumlu ve hayırlı işlerin başında görev alan Anı Bisküvi sahiplerinden Nazım Boynukalın’da sağolsunlar Karaman konukseverliğini göstererek heyetle birlikte gezilerini sürdürüyor. Uzun zamandan beri hasretini çektiğimiz okulumuza kavuşmaktan dolayı son derece de sevinçliyiz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284