Torku, Demokrasi Nöbetindeki Vatandaşları Yalnız Bırakmadı

Konya Şeker’in gıda markası Torku, Konya’nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Karaman ve Amasya’daki demokrasi nöbeti için meydanlara toplanan vatandaşlara, patates, ayran ve atıştırmalıklardan oluşan çeşitli ikramlarda bulundu.

Torku, Demokrasi Nöbetindeki Vatandaşları Yalnız Bırakmadı
Torku yetkililerinin yaptığı açıklamada, “Türkiye, 15 Temmuz’da tarihinin en kanlı gecelerinden birini yaşadı. Kirli emellerine ulaşmak için şanlı Türk ordusunun silah ve araçlarını gasp eden Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri, milyonlarca insanın geleceğini hedef aldı. 15 Temmuz'da Türk milleti bir destan yazdı ve Türkiye'de demokrasiye, milli iradeye sahip çıkarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi ve halkın asil duruşuyla bu alçak girişim bertaraf edildi. Ecdadının kahramanlık öyküleriyle büyüyen Türk halkı, o gece bir kez daha tarihe geçti. Üstelik hiçbir silahı olmadan, tanklara, savaş uçaklarına, helikopterlere meydan okuyan; vatan uğruna canlarını ortaya koyan vatandaşlar, Türkiye’nin kaderine yön verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen Türk halkı, tıpkı ataları gibi esaret altında yaşamayı değil, şehadet şerbetini içmeyi tercih etti” denildi.
“Torku, demokrasi nöbetçilerinin yanındaydı”
Konya Şeker’in gıda markası Torku, sabahın ilk ışıklarına kadar meydanlarda nöbet tutan, milli iradeye sahip çıkan, darbeye hayır diyen vatandaşları ilk günden beri yalnız bırakmadı. Torku, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Karaman ve Amasya’daki demokrasi neferlerine patates, ayran ve atıştırmalıklardan oluşan çeşitli ikramlarda bulundu. Konya Şeker, Konya Mevlana Meydanı, Karaman Ak Tekke Meydanı, İstanbul Kısıklı, Ankara Kızılay Meydanı, İzmir Konak ve Amasya’daki milli irade nöbetçilerine Torku ürünlerini dağıttı. ‘Kesintisiz Demokrasi, Kesintisiz Enerji’ sloganıyla hareket eden Torku’nun yetkilileri, amaçlarının milletin, millet iradesinin, demokrasinin, üretimin, üreticinin, Türkiye’nin kalkınmasının yanında olduklarını teyit etmek olduğunu belirttiler.
İlk andan itibaren meydanlarda konuşlanıldığını ifade eden yetkililer, “Torku, bu milletin gen kodlarıyla oluşmuş bir markadır ve milletin yanında yer alması kadar doğal bir şey yoktur” dediler.
“Torku, milletin markası”
AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’un da katıldığı dağıtım programlarında Torku stantlarına, zaman zaman belediye başkanları, siyasetçiler ve ünlüler de gelerek demokrasi nöbetçilerine ikramlarda bulundu.
Vatandaşlar, Torku’nun, milletin markası olma unvanını, son tutumu ile net bir şekilde ortaya koyduğunu vurguladı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284