Trafik Sube Müdürü Asilkan Öztürk’ün Tayini Çikti

Karaman Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, baska illere tayini çikan müdürlere tesekkür plaketi verdi.

Trafik Sube Müdürü Asilkan Öztürk’ün Tayini Çikti

Polisevinde gerçeklesen törene Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, esi Zeynep Sönmez, tayinleri çikan müdürler ve esleri ile sube müdürleri katildi.
Iftar yemeginin ardindan bir konusma yapan Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, baska illere atanan müdürlere yeni görev yerlerinde basarilar dileyerek, “Benimle birlikte çalistiginiz süre zarfinda ben sizlerden çok memnundum. Allah yolunuzu açik etsin" dedi.
Tayini çikan müdürler ise yaptiklari konusmada, Karaman’da en iyi sekilde görev yaptiklarina inandiklarini belirterek, “Emniyet camiasinda iyi bir arkadaslik ortami oldugunu ve yasadiklari bu güzel günleri hiç unutmayacaklarini ifade etti. Yapilan konusmalarin ardindan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, son yapilan terfi ile 1. Sinif Emniyet Müdürlügü rütbesine yükselerek Istanbul Bölge Müfettisligi görevine atanan Hikmet Oran’a çini tabak ve tesekkür plaketi verirken, Emniyet Müdür Yardimcisi Abit Dogan, Istanbul’a tayini çikan Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Asilkan Öztürk’e, Emniyet Müdür Yardimcisi Hilmi Uçmakli, Burdur’a atanan Terörle Mücadele Sube Müdürü Halil Damlarkaya’ya, Pasaport Sube Müdürü Soner Özbasi’da Sivas’a atanan Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdür Yardimcisi Ismail Akdas’a günün anisina çini tabak ile tesekkür plaketi verdi.
Törenin sonunda Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, tayini çikan müdürler ve esleriyle birlikte hatira fotografi çektirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284