TSE Sinavla 110 Uzman Yardimcisi Alacak

Türk Standardlari Enstitüsü (TSE), sinavla 110 uzman yardimcisi alacak.

TSE Sinavla 110 Uzman Yardimcisi Alacak

TSE'den edinilen bilgiye göre, üniversitelerin makine, insaat, metalurji, bilgisayar, endüstri, mekatronik, kimya, elektrik-elektronik, gida, biyomedikal, deri, ziraat mühendisligi bölümleriyle, fizik bölümü, kimya bölümü, bilgisayar ögretmenligi bölümü, egitim iletisimi ve planlamasi bölümü, yönetim bilisim sistemleri bölümü, hukuk fakültesi ve siyasal bilgiler, isletme, iktisat, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunlari arasindan sinavla toplam 110 uzman yardimcisi alacak.

Sinava katilmak isteyenlerin, 9-10 Temmuz 2011 veya 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapilan Kamu Personeli Seçme Sinavi'ndan (KPSS), mühendislik bölümleri ile fizik ve kimya bölümleri mezunlarinin KPSSP-7, bilgisayar ögretmenligi, egitim iletisimi ve planlamasi ile yönetim bilisim sistemleri bölümü mezunlarinin KPSSP-5, hukuk fakültesi mezunlarinin KPSSP-103 ve siyasal bilgiler, iktisat, isletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunlarinin da KPSSP-65 puan türünden en az 70 puan almis olmasi gerekiyor.
Adaylar, 30 Ekim-16 Kasim tarihleri arasinda, enstitünün resmi internet sitesinden (www.tse.
org.tr) temin edecekleri sinav basvuru formu ile mezuniyet belgesi ve KPSS sonuç belgesinin suretlerini, elektronik ortamda göndererek veya elden ''Necatibey Cad. No:112 06100 Bakanliklar/ANKARA'' adresindeki TSE Insan Kaynaklari Dairesi Baskanligi'na teslim ederek basvurabilecek.
Adaylarin mezun olduklari lisans programlari ve tespit edilen KPSS puan türlerine göre, en yüksek puani alan adaydan baslayarak yapilacak siralamaya göre, atama yapilacak kadro sayisinin dört kati kadar aday sözlü sinava girme hakki kazanacak.
Sözlü sinav, enstitünün ''Necatibey Cad. No: 112 06100 - Bakanliklar/ANKARA'' adresinde yapilacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284